AJANKOHTAISTA

 

Kuntosalivuoro

Pohjois-Kymen Parkinson-yhdistys on varannut Porukkatalon kuntosaliin, 4. kerros. Kuntosalitoiminta on KESÄTAUOLLOA, jatkuu taas SYYSKUUSSA, seuraa tiedotteita.

Tervetuloa

 

Keilat kaatuvat.

Keilat kaatuvat sivustolla https://www.keilat.fi/ tiedotetaan Parkinson yhdistysten järjestämistä menneistä ja tulevista keila kilpailuista.

Keilaukseen voi tulla tutustumaan tiistaisin klo 14-15.30. Minulle voi ilmoittaa tulosta etukäteen mieluiten tekstiviestillä. Keilahallilta saa tarvittavat varusteet. Pohjois-Kymen Parkinson-yhdistys on maksanut Kouvolan Kaupungi Perintö-, testamentti- ja lahjoitusrahastolta saamallaan avustuksella kolmen radan maksun syyskaudesta. Keilapallon vuokra sisältyy ratamaksuun. (Arki tarjous 16€/tunti klo.13-15). Keilauksessa käytettäviä jalkineita löytyy keilahallilta kahden euron kertamaksulla.

Kuusankosken keilahalli, Koski Bowling Kuusankoski löytyy osoitteesta Uimahallintie 10, 45700 Kouvola. 

Etuoven kautta kuljetaan kierreportaita alimmaiseen kerrokseen. Liikuntarajoitteisten kulkeminen onnistuu takakautta.

Pohjois-Kymen Parkinson-yhdistyksen järjestämään/tukemaan toimintaan osallistujien toivotaan jatkossa liittyvän yhdistyksen jäseneksi. Jäsenmaksu on 25€ vuosi. https://pohjoiskymenparkinsonyhdistys.parkinson.fi/

Terveisin Merja

Parkinsonpotilaille sopimattomia lääkkeitä

Parkinsonpotilaille sopimattomia lääkkeitä (liikehairio.fi)⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠